Τετάρτη

3 μίνι αυτοκίνητα με πολύ καλό value for money

Παρουσίαση
3 μίνι αυτοκίνητα με πολύ καλό value for money
Μέχρι τελευταίας δεκάρας


Ο όρος "value for money" είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα μίνι αυτοκίνητα, αφού πρόκειται για χαμηλού κόστους αγοράς μοντέλα, στα οποία κάθε ευρώ μετράει, όπως είναι τα 3 αυτοκίνητα που παρουσιάζουμε και διακρίνονται -εκτός άλλων- και σε αυτό τον τομέα.

Tα μίνι αυτοκίνητα είναι δίχως αμφιβολία τα πιο ιδανικά για εκείνους που αναζητούν ένα πρακτικό, οικονομικό και ευέλικτο αυτοκίνητο για τις αστικές τους μετακινήσεις. Οι περιορισμένες τους διαστάσεις και οι μικρής χωρητικότητας κινητήρες συνάδουν στα παραπάνω χαρακτηριστικά τους, ενώ πρόσθετα η νεανική εικόνα των περισσοτέρων και οι χαμηλές τους τιμές τα κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικά για όσους θέλουν ένα δεύτερο αυτοκίνητο, αλλά και για τους… αρχάριους οδηγούς. Παράλληλα, ένας ακόμα τομέας στον οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την κατηγορία είναι το value for money όπου επικεντρωθήκαμε και επιλέξαμε 3 μοντέλα (Hyundai i10 1,2, Suzuki Alto 1,0 και Toyota Aygo 1,0) με πολύ καλή σχέση τιμής - αξίας.

Τα συν και τα πλην των μίνι αυτοκινήτων
(+): Είναι ιδιαίτερα ευέλικτα, εύχρηστα, φιλικά στην οδήγηση στην πόλη και παρκάρουν εύκολα, λόγω των μικρών τους διαστάσεων. Η κατανάλωσή τους είναι χαμηλή, όπως και τα πάγιά έξοδά τους και οι τιμές τους στις βασικές εκδόσεις είναι αρκετά προσιτές, σε συνδυασμό με τον απαραίτητο -ως επί το πλείστον- εξοπλισμό ανέσεων και ασφάλειας.
(-): Δεν προορίζονται για μακρινές αποστάσεις γιατί κουράζουν, λόγω των κινητήρων τους με τον αισθητό θόρυβο και των όχι και τόσο καλών επιδόσεών τους όταν ζητηθούν πιο γρήγοροι ρυθμοί. Πολλά μίνι είναι ευπαθή στους πλευρικούς ανέμους εξαιτίας των ψηλών και στενών αμαξωμάτων τους, ενώ στα περισσότερα μοντέλα το πορτ μπαγκάζ επαρκεί μόνο για τα απαραίτητα και οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι συνήθως μικροί.

3 μίνι αυτοκίνητα με πολύ καλό value for money

Hyundai i10 1,2
Toyota Aygo 1,0 5d
Suzuki Alto 1,0

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....