Κυριακή

Αποτυχημενη σύγκριση της Μικρασιατικής καταστροφής με το σημερινό προσφυγικό.

Φίλες και Φίλοι. 

Αντιγράφουμε μέρος άρθρου, ως απολογία, για την αποτυχημενη σύγκριση της Μικρασιατικής καταστροφής με το σημερινό προσφυγικό.

Πιστεύουμε πως κάθε παραλληλισμός είναι από Ιστορική άγνοια και ότι το κύμα των προσφύγων είναι μεθοδευμένο. Βεβαίως τα μεγαλύτερα θύματα είναι αυτού καθ' εαυτού οι προφυγές αλλά, πολύ περισσότερο, τα προσφυγόπουλα.


=====================================

Από: http://krimeni-alithia.blogspot.gr/2016/03/

 
Καταρχήν για να βουλώσουμε τα στόματα μερικών εγκεφαλικά κατεστραμμένων που προσπαθούν να συγκρίνουν τους παλιότερα Έλληνες πρόσφυγες με τους  λαθροεισβάλεις ας δούμε μερικά στοιχειά γιατί παρόλο απίστευτο, το ακούσαμε και αυτό.
Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ήταν μερικές χιλιάδες και όχι εκατομμύρια. Οι Έλληνες  πρόσφυγες ήταν όλοι Έλληνες και όχι 70 διαφορετικές εθνότητες και φυλές. Οι Έλληνες πρόσφυγες ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία γυναικόπαιδα και γεροντάκια. Ο πόλεμος είχε ουσιαστικά λήξει και όσοι δεν κατάφερναν να διαφύγουν θα σφάζονταν άρα δεν είχαν καμία ελπίδα να μείνουν πίσω ακόμη και οι άνδρες να πολεμήσουν, άσε που οι περισσότεροι ήταν ήδη νεκροί από τον πόλεμο ή την ύστατη προσπάθεια τους να καθυστερήσουν τον εχθρό ώστε να προλάβουν να σωθούν τα παιδιά και οι γυναίκας τους. Οι Έλληνες πρόσφυγες αναζητούσαν το κοντινότερο διπλανό ασφαλές κράτος να σωθούν και οι περισσότεροι ήρθαν στην Μαμά πατρίδα των προγονών τους. Οι Έλληνες προσφυγές ήταν ευπρόσδεκτοι παντού διότι ήταν όντος πρόσφυγες και φιλήσυχοι άνθρωποι που δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις πέραν από την ασφάλεια τους και ένα πιάτο φαί. Οι Έλληνες πρόσφυγες δεν έκλεβαν, δεν βίαζαν και δεν σκότωναν τους οικοδεσπότες τους ούτε εξέφρασαν το μίσος τους για αυτούς, τον πολιτισμό τους και τον τρόπο ζωής τους και ούτε διεκδικήσαν την γη αυτών που τους φιλοξένησαν για δική τους και σεβαστήκαν τους νόμους , τα ήθη και τα έθιμα τους προσπαθώντας να προσαρμοστούν. Οι Έλληνες πρόσφυγες όπου πάτησαν η γη άνθισε και ότι έπιασαν έγινε χρυσός. Για αυτό ξεφτιλισμένα ανθρωπάρια σταματήστε να προσπαθείτε να συγκρίνετε ανόμοια και αντίθετα πράγματα και καταστάσεις για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα ή τα χρήματα που παίρνετε από τον Σορος και το διεθνές καρτέλ τρομοκρατών τραπεζιτών. Θα έρθει η ημέρα που θα δώσετε λόγο καθώς θα αποδεχτεί ποια ανθελληνικά συμφέροντα εξυπηρετείτε, αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας αν έχετε ακόμη.


Πηγή: http://krimeni-alithia.blogspot.gr/2016/03/

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....