Κυριακή

Ευχόμαστε - ως οφείλει ο κάθε νουνεχής Έλληνας - καλή επιτυχία στην κυβέρνηση. Κυρίως, εις ότι οφείλει να κάνει υπέρ των πολιτών.

Καλημέρα.

 

Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει και ορισμένοι πολιτικοί, από όλες τις παρατάξεις – κόμματα και αποκόμματα – βιάζονται να ρυθμίσουν θέματα που «ακουμπάνε» αιώνιες οικογενειακές αξίες των Ελλήνων. Υποθέτω πως έχει ετοιμασθεί, μεθοδικά ο αφελληνισμός της Ελληνικής οικογένειας.

Από το 1974 και μετά, στήθηκε μια πνευματική «σκαλωσιά» και σοβαντίστηκε η συντηρητική παράταξη, ως υπόλογος παράταξη των δεινών στην ελληνική επικράτεια. Η συντηρητική παράταξη, βαπτίσθηκε συλλήβδην «δεξιά» και η δεξιά παράταξη «άκρα δεξιά». Ο όρος 'δημοκρατία' και 'δημοκρατικές δυνάμεις' αυτό-υιοθετήθηκε ως ψευδεπίγραφος ετικέτα, από κόμματα και σχηματισμούς με οραματισμούς την άλωση της πραγματικής δημοκρατίας.

Οι πολιτικές του «κέντρου», των «φιλελευθέρων» και της «σοσιαλδημοκρατίας», εξαφανίσθηκαν επί 'πληρωμή'; από το λεξιλόγιο των Μ.Μ.Ε. Πιστεύω ότι, οι λύκοι φόρεσαν προβιά "προβάτου" και με πληρωμένους επικοινωνιολόγους μας έχουν εξαπατήσει. Υποστηρίζω το δίκαιο κάθε κυβέρνησης, να επιτύχει το πρόγραμμα της, σε βάθος τετραετίας.

Υποστηρίζω το καθήκον όλης της αντιπολίτευσης, να προτείνει λύσεις στην βουλή και μετά να ελέγχει για λάθη ή παραλείψεις.

Εάν  πρέπει να επιλέξω,

προτιμώ τους κλέφτες από τους ψεύτες. Από τους πρώτους θα φάμε και κάποιο "ψίχουλο" ακόμη και οι άσχετοι. Από τους δεύτερους δεν ελπίζει κάνεις διότι απουσιάζουν οι ιδεολογίες, εκεί όπου επικρατούν οι ιδεοληψίες.

Κλείνοντας το σημείωμα μας, ευχόμαστε - ως οφείλει ο κάθε νουνεχής Έλληνας - καλή επιτυχία στην κυβέρνηση. Κυρίως, εις ότι οφείλει να κάνει υπέρ των πολιτών, και λιγότερο εις ότι, από κυβέρνηση στο τέλος της τετραετίας, να μετατραπεί σε καθεστώς.

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....