Τρίτη

Ελληνίδες Έλληνες.

Ελληνίδες Έλληνες.

Κερδίσαμε, Πείνες, Πολέμους και Καταστροφές.

Και τώρα στα δύσκολα οικονομικά, πάλι νικητές θα τερματίσουμε.

Καμιά Ξένη δύναμη δεν θέλει, αγνά, να μας βοηθήσει.

Εμείς λοιπόν, ΜΟΝΟΙ μας, να λάβουμε στα χέρια μας την τύχη*

Εμπιστευόμαστε τη Μάνα, κάθε γυναίκα που μπορεί να κάνει πράξη

την οικονομία

την ασφάλεια

την συμβουλή

μπορεί και πρέπει την εξουσία στα χέρια της να πάρει, προσωρινά ή μόνιμα, δεν έχει σημασία. Πόλεμος είναι τώρα τα άλλα τα βρίσκουμε μετά τη ΝΙΚΗ.

Όλοι οι άλλοι, ας κάνουν την δουλειά τους. Οι μάχες θα κερδηθούν στο σπίτι.

Οι βρύσες δεν θα ανοίγουνε στο τέρμα, τα φώτα δεν θα μένουν ανοικτά σε άδειους χώρους και οι μερίδες στο πιάτο ας αρκούν τόσο που στα σκουπίδια δεν θα μπορούν στο εξής να καταλήγουν. Την ανακύκλωση πιο σοβαρά είναι καιρός να δούμε. Και όταν είμαστε στην αγορά ελληνικά αγαθά να προτιμούμε. Είναι λοιπόν καιρός, οι κάτοικοι αυτής εδώ τις χώρας, δουλειές να έχουνε γιατί εδώ ότι φτιάχνεται οι «αρχηγοί της νίκης» θα αγοράζουν.

Στο σπίτι μέσα η διασκέδαση σαν επιστρέψει, κι επισκέψεις των φίλων και των συγγενών να αρχίσουν, πάρε δώσε, με σπιτικά γλυκά και φαγητά, φτιαγμένα με αγάπη, τότε λοιπόν και ασφαλώς θα μάθουμε της προσφοράς τις χάρες. Πιο δυνατοί, πιο ασφαλείς και πιο σοφοί αφού θα ξέρουμε και εμείς πως ο ένας τον άλλων έχουμε ανάγκη.

Η Γυναίκα ξέρει και μπορεί να δώσει μία διαταγή, να φαίνεται σαν συμβουλή. Το ηθικό να μη τσακίζει, την μάχη να χαρίζει για να κερδίσει τον πόλεμο. Συμβουλέψτε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συμβουλέψτε τους μαχητές, τους ιδεολόγους και τους πρωτοπόρους.

Έγραψα αυτό το γράμμα ανωνύμως και επιθυμώ να το διορθώσετε γιατί εσείς τα λέτε καλύτερα. Θα ήθελα έπειτα να το στείλετε και σε άλλους πολλούς και άλλους περισσότερους. Πιστεύω ότι πάνω από Εθνικότητες, κόμματα και αποκτήματα, μπορούμε όλοι να κάνουμε το ελάχιστο και να καταφέρουμε το μέγιστο.

Εργασία θέλει.

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....