Πέμπτη

Η Β12 είναι βιταμίνη ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιών κυττάρων

... «Αυτό που μπορούμε να πούμε», είπε η δρ Βογιατζόγλου, «είναι ότι τα συμπεράσματα υποδεικνύουν ότι θα ήταν καλό να επιδιώκει κάποιος τη διατήρηση της βιταμίνης στα ανώτατα φυσιολογικά όρια». Αυτό, πρόσθεσε η επιστήμονας, μπορεί να επιτευχθεί καταναλώνοντας τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Β12 -όπως άπαχο κρέας, ψάρι και γαλακτοκομικά προϊόντα- αλλά και ενισχυμένα δημητριακά στο πρόγευμα. Η συνιστώμενη διατροφική δόση για τη Β12 είναι 2,4 μικρογραμμάρια ημερησίως.



απόσπασμα από άρθρο στην "Καθημερινή"

για να διαβάστε όλο το άρθρο κάντε click εδώ...

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....