Πέμπτη

Λόγια στο βρόντο; Λάβετε Θέση!


Τα λόγια στο βρόντο μη πετάς, σκέψου ποιος είσαι και που πας, και τι ακριβώς αναζητάς, σε ποιον Θεό  πιστεύεις.
Είναι αλήθεια φοβερό, να μη γνωρίζω το σκοπό και τι ακριβώς πιστεύω. Να μου γεμίζουν το μυαλό, με φθόνο για τον διπλανό κι εγώ να τους πιστεύω.
Υπάρχουν γύρο δυστυχώς, άμυαλα 'περιστέρια' και φέρνουν τα μηνύματα, έντεχνα δομημένα, για να φουντώνουν τον θυμό, να μας αδειάζουν το μυαλό και να μας εγκλωβίζουν.
Μας δένουν με το παρελθόν, για ότι κακό συνέβη και λησμονούμε τα όμορφα. Τα όνειρά μας για τιμή κι αξία. Του κόπους μας, την πρόοδο, με τίμια εργασία. Πως έγινε ένας λαός, φτωχός λαός, να γίνει, με θυσίες προφανώς, ισότιμος και δυνατός στην ενωμένη Ευρώπη. Με αξιοσύνη θέσαμε και βέτο κάποια μέρα κι "αυτοί" ταπεινωμένοι ορκίσθηκαν, πώς θα μας κάνουν πέρα.
Τώρα λοιπόν γνωρίζοντας, τι κάνουμε ενωμένοι, με διχασμό φροντίζουν να είμαστε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια. Να χάνουμε χρόνο πολύτιμο στις παρελθοντολογίες. Το μέλλον το αφήσαμε στα χέρια κάποιων "ξένων". Και στο παρόν "σκοτώνουμε" ότι καλώς οδήγησε την Χώρα μας στην πρόοδο.
Την Χώρα την περήφανη, των περασμένων χρόνων, την δένουμε πισθάγκωνα, οι "μέσα" και οι "έξω".
"Δυσκοίλιοι" πολιτικοί και καιροσκόποι οπαδοί, με  νέους ανιστόρητους, μας παίζουνε στα "ζάρια". Ανέτοιμοι όπως φαίνεται κι όπως ομολογείται, στην εξουσία ήρθανε να κάνουνε "ρεσάλτο". Τους "φέρανε" τα εκδοτικά συμφέροντα, για να "πουλήσουν" "πράγμα". Κι "αυτοί" τους διπλό-δένουνε να μη το καταλάβουν και φέρουν πίσω τους "παλιούς", ντε και καλά ως "καινούργιους".
Για όλα αυτά χρειάζεται, βεβαίως "ψυχραιμία".
Απορρίπτουμε ότι 'διχαστικό' μοιράζεται και δεν το προωθούμε. Τα θετικά απ' το παρελθόν, γυρεύοντας θα βρούμε, με βάση όλα τα καλά και με συνεργασία, να εργαστούμε επίπονα για νέα ευκαιρία.
Με όνειρα, με όραμα, με σχέδιο και ελπίδα.
Όλοι μαζί, με μια καρδιά, ομόψυχα κι ολόψυχα, για Ελεύθερη και Τιμημένη Ελλάδα.



Σημείωση: Η πίστη, είναι προσωπικό δικαίωμα. Η ελευθέρια είναι προσωπικό καθήκον. Οι ήρωες, αγωνίζονται ως Έλληνες. Έλλην λογίζεται ο κάθε άνθρωπος που ενστερνίζεται τις Ελληνικές "άξιες".
Λάβετε Θέση.!!;


Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....