Τρίτη

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δια του Προέδρου του και της Συντονιστικής Γραμματείας Θεσσαλονίκης

ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
www.dromosellinon.gr
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δια του Προέδρου του και της Συντονιστικής Γραμματείας Θεσσαλονίκης, θα παρευρεθεί στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, στις 7 το βράδυ, στον πολιτιστικό χώρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (δίπλα από τη λέσχη Αξιωματικών), Εθνικής Αμύνης 1, με θέμα: Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ.

Στην εκδήλωση που οργανώνεται από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των ελληνικών επιχειρήσεων, απλοί άνθρωποι με ελληνική συνείδηση και με έντονο προβληματισμό εξόδου από την κρίση, όχι με ευχολόγια, αλλά με συγκεκριμένες κινήσεις τακτικής.

Κύριοι ομιλητές θα είναι τρεις Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από το χώρο του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και του ΑΠΘ, οι κύριοι ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΙΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, που ειδικεύονται στον τομέα της χρηματοοικονομικής, οι εκπρόσωποι της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κύριοι Ανδρεάδης Κώστας και Στέφανος Βαβούρας, ενώ θα χαιρετίσει την εκδήλωση και ο Πρόεδρος του ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς μας για την ανωτέρω κίνηση ΣΤΗΡΙΞΗΣ του ελληνικού παραγωγικού Τομέα ανάπτυξης, που ενώ είναι και παραμένει από τους πλέον δυναμικούς, εν τούτοις παρακάμπτεται σκοπίμως, με σκοπό να μαραζώσει και να εκφυλλιστεί, παραδωμένος στα ξένα συμφέροντα, με απώτερο σκοπό, τις επιπλέον εισαγωγές, σε βασικά ελληνικά προϊόντα, που ήδη παράγει η ΧΏΡΑ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ θέττει ως προμετωπίδα την κίνηση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,στηρίζοντας την Πανελλήνια προσπάθεια ενημέρωσης και αφύπνισης, σχετικά με την Ελληνική παραγωγή, διάθεση, κατανάλωση, έτσι ώστε να διαφυλαχθούν οι ελληνικές θέσεις εργασίας, ενώ οι επιχειρήσεις πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές και βιώσιμες.

Οι Πανελλήνιες εκδηλώσεις, αρχής γενομένης από τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, θα λάβουν χώρα σε όλη την Ελλάδα, ως πρώτιστο μέτρο ανάκαμψης και εξόδου από την τεχνητή κρίση, που επεβλήθη ουδόλως τυχαία και σκόπιμα να πλήξει, ότι υγιές απόμεινε στον ιδιωτικό και δυναμικό τομέα της ελληνικής επιχειρηματικότητας των ελληνικών προϊόντων τόσο, όσο και στις κατά τόπους Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών και Ενώσεων.

Το "οργανωμένο" σχέδιο "ΘΑΨΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ" ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη και υιοθέτηση από την κυβέρνηση Παπανδρέου, αποτελεί τη ραχοκοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, συντηρώντας εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, κινδυνεύει να υλοποιηθεί, με καταστρεπτικές και ολέθριες συνέπειες για τη Χώρα.

Στο καθοριστικής σημασίας κομβικό αυτό σημείο, παρεμβαίνουμε ως Πολιτική Πρόταση και Πολιτική Βούληση, αντιτάσσοντας την έντονη απέχθειά μας, με συνεχή πάλη, ενημέρωση, αντίδραση, αφύπνιση και εγρήγορση, αφού το όλον θέμα είναι ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ πλέον.

Παρακαλούνται τα μέλη, οι φίλοι, στελέχη και μέλη Συνεταιρισμών,Ενώσεων και Επιχειρήσεων, απλοί καθημερινοί άνθρωποι και καταναλωτές να παρευρεθούν ΑΠΑΝΤΕΣ στην εκδήλωση της Τετάρτης 13 Ιουλίου, στις 7 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

paizein.gr

paizein.gr
Παιδία Παίζειν

On Line Now !

Ενημέρωση των blogs....